Baletka
Potřebné ingredience
Suroviny na mramorový korpus z 8 vajec, karamelový krém, višnˇový gel -koupený,mléčný marcipán
Postup přípravy
Zpracování obvyklé , baletka z mléčného marcipánu, modelovaná s pomocí formičky dítě 10 let
jiný pohled
z boku
z druhé strany
z blízka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Yvetta
(upraveno)
9. 1. 2011, 19:56
krásný
jajka5
(upraveno)
14. 1. 2011, 14:24
@Yvetta
děkuji
blanuse
(upraveno)
9. 1. 2011, 19:20
paráda
jajka5
(upraveno)
11. 1. 2011, 14:11
@blanuse
děkuji
vochomurka 1
(upraveno)
5. 1. 2011, 17:42
moc krásná baletka
jajka5
(upraveno)
10. 1. 2011, 13:12
@vochomurka 1
děkuji
HHaannuullee
(upraveno)
5. 1. 2011, 17:05
Taky přeji krásný a štastný NOVÝ ROK
HHaannuullee
(upraveno)
4. 1. 2011, 15:05
No Jarmilko, to je nááááádhera ta baletka nemá chybu.SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jajka5
(upraveno)
4. 1. 2011, 17:22
@HHaannuullee
děkui,Hani, CHyby má, a dost, ale na fotce nejsou tak moc vidět. Na nový rok skočila zs stolu a byla na kusy. Musela jsem dělat nové ruce a nohy a hlava dostala límec jak od doktorů. Na celou novou už nebyl čas , ale ty nervy. Tak štˇastný nový rok Hani, atˇ nám trouby pečou |- tak mi bylo
backa
(upraveno)
4. 1. 2011, 9:49
nádherné a jak pěkně stojí je to perfektní
jajka5
(upraveno)
4. 1. 2011, 14:19
@backa
Děkuji, ta stojící nožička je vyztužená špejlí a je s ní zapíchnutá do dortu